Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Donderdag 30 mei 2019

Twee bio-bedrijven nemen deel aan Open Boerderijendag

Op Hemelvaartsdag, 30 mei, zetten 7 deelnemende bedrijven van Kromme Rijn Boert en Teelt Bewust hun deuren open.

Van 10:00-16:00 uur kunnen de bezoekers een kijkje nemen op verschillende agrarisch bedrijven in de Kromme Rijnstreek. Met eigen ogen zien waar de melk vandaan komt, door de boomgaard lopen en kijken waar straks een appel of peer gaat groeien of een kijkje nemen op een modern melkgeitenbedrijf. Het kan allemaal op de Open Boerderijendag.

Deelnemende bedrijven zijn dit jaar: Biologische Melkgeitenhouderij Zuylestein (Leersum), Melkveebedrijf Bioboerderij Miltenburg (Schalkwijk), Melkveebedrijf familie Lekkerkerker (Amerongen), Melkveebedrijf de Nacht (Cothen), Fruitteeltbedrijf familie Uijttewaal ('t Goy), , Fruitbedrijf Van Wijk Fruit ('t Goy) en Hofstede Rhijnauwen (Bunnik) .

Kromme Rijn Boert en Teelt Bewust is een bedrijfslabel voor maatschappelijke verantwoorde agrarische ondernemers in de Kromme Rijnstreek. Binnen Kromme Rijn Boert en Teelt Bewust zoeken boeren en fruittelers uit de Kromme Rijnstreek actief het contact met de burger op. Op deze manier willen zij de burger betrekken bij wat er op hun bedrijf gebeurt.

Bedrijven die meedoen aan Kromme Rijn Boert en Teelt Bewust krijgen een bedrijfslabel. Deze bedrijven zijn niet per definitie bewuster of beter dan hun buren, maar zijn wel nadrukkelijk visitekaartjes van de sector die het verhaal van de sector op een goede manier uitdragen.

Voor meer informatie:

www.krommerijnboertenteeltbewust.nl

Publicatiedatum: