Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe biologische, glutenvrije en vegan kant-en-klaar maaltijden

Lisa's Choice bestaat inmiddels al weer 5 jaar. Nieuw in het assortiment zijn vier biologische glutenvrije en vegan kant-en-klaar maaltijden. "We kregen vaak de vraag of we ook kant-en-klare maaltijden konden ontwikkelen. Maar dan wel met veel groenten, lekker van smaak en het liefst naast glutenvrij ook een paar Vegan varianten. Nou, we hebben naar onze klanten geluisterd. Veel proeven, recepten bijstellen, net zo lang dat ons panel zei dit is echt heel lekker. Dus nu zijn er vier heerlijke glutenvrije biologische maaltijden voor iedereen verkrijgbaar, waarvan er twee ook nog eens Vegan zijn, natuurlijk allemaal gecertificeerd", vertelt Edith Goossens.

Alle maaltijden bevatten verse kruiden, veel groenten en de lekkerste glutenvrije pasta. En er is er één bij met duurzaam gevangen kabeljauw en één met rundergehakt. Met liefde ontwikkeld door Lisa's Choice. Verkrijgbaar bij Picnic, groothandels en voor resellers bij Lisa's Choice.

Klik hier voor meer informatie over de allergenen.

Voor meer informatie: www.lisaschoiceglutenfree.com of bel met Edith Goossens via 06 21802021

Publicatiedatum: