Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
26 mei 2019

Biologische Tsukémono pickles op Rotzooi fermentatie festival

Op zondag 26 mei a.s. wordt in Ede het derde Nederlandse Rotzooi fermentatiefestival gehouden. Er worden vele workshops en lezingen georganiseerd en er is een markt om gefermenteerde producten te proeven. Natuurvoedingskundige Peter van Berckel is ook weer van de partij om de aanwezigen op zijn biologische pickles te trakteren. Tevens geeft hij een pickle-pers workshop en signeert hij zijn fermentatieboek ‘Tsukémono'. 

Voor meer informatie:

www.rotzooi-festival.nl
www.petervanberckel.nl 

Publicatiedatum: