Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
B2B Matchmaking Event tijdens BioXpo VitaSana (13 en 14 oktober)

"Dit brengt bio-bedrijven uit binnen- en buitenland samen"

Tijdens de BioXpo VitaSana zal een B2B Matchmaking Event plaatsvinden. De vakbeurs voor de biologische, ecologische, natuurlijke en duurzame sector wordt gehouden op zondag 13 en maandag 14 oktober 2019 in Brussels Expo. "Ons B2B Matchmaking Event brengt bedrijven binnen de biologische sector uit binnen- en buitenland samen. We bieden een unieke gelegenheid om nieuwe B2B contacten te leggen", vertelt Xiana Bossaert namens Nutrimedes. Het evenement wordt georganiseerd in samenwerking met Enterprise Europe Network.

Het B2B Matchmaking Event is gratis. Registratie voor het B2B Matchmaking Event geeft automatisch gratis toegang tot BioXpo VitaSana. Het B2B Matchmaking Event vindt plaats in een daarvoor gereserveerde ruimte in de beurshal. Na registratie kunnen deelnemers begin juni hun persoonlijke Matchmakingafspraken via de B2Match website vastleggen en bijhouden in een agenda.

Het Enterprise Europe Netwerk team steunt deelnemers gedurende het hele gebeuren, van het opstellen van een profiel, ondersteuning tijdens het evenement en tot het opvolgen van eventuele onderhandelingen achteraf.

Klik hier voor meer informatie over het B2B Matchmaking Event.

Voor meer informatie: www.bio-xpo.be 

Publicatiedatum: