Zaterdag 1 juni 2019

Met Milieucafé op de fiets naar bio-boerderij 't Schop

Het Milieucafé Tilburg verzorgt in 2019 weer een aantal excursies. Zo ook zaterdag 1 juni. Dan kunnen liefhebbers van biologisch boeren en van fietsen hun hart ophalen met een uitje naar biologische boerderij 't Schop in Hilvarenbeek. 

De excursie start om 11:00 uur met een gezamenlijke fietstocht van een klein uur. Die leidt langs een aantal mooie plekken ten zuiden van Tilburg. Zo tegen 12:00 uur komen de deelnemers aan bij 't Schop. Daar wacht een hapje en een drankje alvorens iedereen een uitgebreid kijkje krijgt over de boerderij, waarbij Jan van de Broek alles vertelt over de werkwijze van het biologische bedrijf.

Om 15:00 uur wacht de deelnemers, na een live interview door de redactie van het Milieucafé, een luxe broodje hamburger van de eigen Angus runderen, gebakken op de braai. Ook voor de niet-vleeseters is er iets smakelijk bereid.

Voor meer informatie:

info@milieucafe.nl
www.milieucafe.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.