Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hogere exportprijzen voor Chinese biologische champignons

De export van Chinese biologische champignons is in de afgelopen paar jaar geleidelijk aan toegenomen. Ook de prijzen laten op deze manier een stabiele groei zien. "Dit jaar zijn de prijzen voor biologische champignons toegenomen met ongeveer 15% ten opzichte van vorig jaar", zegt Terry Lung van Zhejiang Baixing Food.

Een faciliteit van Baixing Food 

Een faciliteit van Baixing Food 

"Er zijn twee redenen voor de stabiele prijstoename. Ten eerste zijn consumenten in zowel China als het buitenland steeds beter op de hoogte van de voedingswaardes van champignons. Dit geldt met name voor biologische champignons. Dit toenemende bewustzijn is terug te zien in de stijgende populariteit van de champignons in zowel Chinese markten als in het buitenland. Ten tweede is de markt voor verse champignons zich in rap tempo aan het ontwikkelen. De hoge prijzen voor verse champignons zorgen ervoor dat de prijzen voor gedroogde champignons eveneens gaan stijgen."

Producten van Baixing Food

"We hebben ons bedrijf opgericht in 1996. We begonnen eerst met de export van gedroogde champignons in 2007. We hebben nu een breed assortiment aan champignons. De meest populaire producten die we hebben zijn shiitake en Penny Bun (boletus edulis). Het teeltseizoen voor de Penny Bun begint elk jaar in juli en loopt dan door tot oktober. We exporteren onze gedroogde champignons voornamelijk naar Europa, Noord-Amerika en Zuidoost Aziƫ, waarbij we een jaarrond aanbod kunnen hanteren."

Baixing Food factory

Voor meer informatie:

Terry Lung
Zhejiang Baixing Food Co., Ltd.
Telefoon: +86 578 613 8555 
yql@bxfood.com 
www.bxfood.com 

Publicatiedatum: