Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Boeren lente fair bij bio-melkveebedrijf Westerink: 25 mei

Zaterdag 25 mei zal een Boeren lente fair gehouden worden op het terrein van het biologische melkveebedrijf van de familie Westerink in Nunspeet. De fair duurt van 10:00 tot 15:00 uur. Een groot gedeelte van het erf aan de Elburgerweg 108 (8071 TB) is ingericht met kraampjes, van brocante en kleding tot cd's en boeken, bloemen en planten en nog veel meer. In totaal ruim 30 kramen.

Voor de kinderen is er ook van alles te beleven, zoals een springkussen, knutselen en eventueel kalfjes aaien. Tevens is er een groot terras voor de stal waar van alles te verkrijgen is. Koffie met wat lekkers erbij, patat, snacks enzovoorts.

Tevens is er deze dag de gelegenheid om een kijkje te nemen op het biologische melkveebedrijf van de familie Westerink. Er wordt een rondleiding gegeven door de stal met een deskundige uitleg voor jong- en oud.

En er is een terrein ingericht met trekkers en werktuigen.
Mechanisatie bedrijven en loonbedrijven kunnen zich hier presenteren. Opgave hiervoor kan via telefoonnummer 06 13233755.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

U kunt zich nog opgeven om een kraam voor 25 euro of een kleedje voor 10 euro te huren. Opgave hiervoor is mogelijk via het volgende telefoonnummer: 06 51621841, het liefst vóór 20 mei.

Publicatiedatum: