Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
11 mei 2019

Biologische Tuinbouw Vereniging Elderveld organiseert IJsheiligenmarkt

Zaterdag 11 mei van 10:00 tot 15:00 uur,is iedereen welkom op  boerderijcomplex 'de Steenen Camer' voor de jaarlijkse IJsheiligenmarkt van BTV Elderveld. Deze markt is min of meer de start van het tuinseizoen. De jonge plantjes kunnen nu zonder gevaar voor nachtvorst worden uitgeplant. De groente- en kruidenplantjes zijn bijna allemaal biologisch opgekweekt.

De plantjes zijn uitermate geschikt voor de moestuin maar ook voor een achtertuintje of balkon. Ook zijn er zachtfruit-struikjes, meloen-, pompoen-, courgetteplanten en vele soorten tomaten-, peper- en paprikaplanten verkrijgbaar. De geënte komkommerplanten worden in heel Arnhem en omgeving geroemd.

Ook eenjarig plantgoed voor de bloementuin is op deze dag verkijgbaar; Geraniums, lobelia’s, afrikaantjes, begonia’s, margrieten, petunia’s en nog veel meer. Zo net voor Moederdag kan de tuin weer fleurig gemaakt worden en de bloembakken gevuld. De benodigde potgrond en bemestingsartikelen zijn eveneens biologisch.

Verder zijn er op deze markt diverse kramen met overige tuinbenodigdheden, fruit en andere biologische artikelen uit de streek. Toegang is geheel gratis.

Voor meer informatie: www.btv-elderveld.nl

Publicatiedatum: