Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

TonS Mosterd & Heerlijkheden verder onder merknaam ‘van TON'

Per 1 mei 2019 gaat TonS verder onder de merknaam ‘van TON’: een nieuw gezicht, nieuwe productuitstraling en een aangescherpte koers.
In maart 2018 heeft Ton Schröer het stokje overgedragen aan Arthus de Bousies.

Onder zijn hoede is in het afgelopen jaar gekeken naar het assortiment, de huidige positie in de markt en de merkuitstraling.
Voor het realiseren van toekomstige doelstellingen zijn er een aantal aanpassingen noodzakelijk geacht. Een nieuwe merknaam, een nieuwe uitstraling en een aangescherpte missie zijn daarvan het resultaat. "Maar", zo meldt het bedrijf, "de receptuur blijft hetzelfde en de producten blijven vertrouwd. En het allerbelangrijkste: bij deze transitie stond één ding voorop: behoud van kwaliteit & identiteit."

"We starten per 1 mei 2019 met het uitleveren van onze producten in een nieuw jasje. Het kan echter nog enige tijd duren voordat ons assortiment volledig ‘om’ is. We hebben niet veel voorraad staan, maar maken dit kostbare goed graag wel eerst op."

Voor meer informatie:

0111 450 870 
info@van-ton.nl 
www.van-ton.nl 

 

Publicatiedatum: