Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe uitstraling en composteerbare verpakking voor BioNut

"Meer dan alleen biologisch"

De focus van IDorganics voor 2019 ligt op het volledig vervangen van conventionele verpakkingsmaterialen door composteerbare verpakkingen. BioNut, één van de succesvolle merken van IDorganics, heeft in dit kader een complete restyling ondergaan. De folie van de BioNut zakken is nu composteerbaar. De etiketten zijn gemaakt van Paperwise, een materiaal dat is gemaakt van landbouwafval van bijvoorbeeld rijst, granen of suikerriet.

Ook de uitstraling van het merk is aangepast. Centraal in de communicatie staat dat BioNut meer dan alleen biologisch is. Door middel van kleurrijke bullet points in het ontwerp worden de kernwaarden van het merk gecommuniceerd: biologisch, composteerbaar, fair, inclusief, dicht bij huis.

Daarnaast is het BioNut assortiment op verzoek van klanten uitgebreid. Naast de bekende 1 kilogram verpakkingen zijn van de hardlopers 500 gram verpakkingen aan het assortiment toegevoegd.

In de afzet treedt een wijziging op. De afzet via Udea zal de komende periode uitlopen. Het volledige assortiment zal verkrijgbaar zijn via HollandPharma en rechtstreeks bij de producent IDorganics.

Om de restyling van BioNut en de uitbreiding van het assortiment te vieren, worden er vanaf 15 mei aantrekkelijke kortingsacties geboden.
Klik hier voor meer informatie over BioNut of neem contact op met IDorganics: 075 6145450, [email protected].

Publicatiedatum: