Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Apenkopje vindt koper voor haar webshop

Jacobi Kuipers van webwinkel apenkopje.nl laat in haar blog weten dat het doek toch niet valt voor de webshop: 

Wat ik niet meer had verwacht is toch gebeurt. Inmiddels had ik meerdere gesprekken gevoerd met geĆÆnteresseerden maar helaas rolde hier geen verkoop uit. Een webshop runnen is keihard werken. Niet iedereen beseft dat. Het is niet iets wat je even erbij doet. Wil je 'gezien' blijven worden en groeien betekent investeren in social media en steeds alert zijn op kansen voor potentiĆ«le nieuwe klanten. 

En nu is er als het ware een engel op mijn pad gekomen die Apenkopje graag van mij over wil nemen. Ik kan nog niet verklappen wie en hoe maar een feit is het wel want woensdag 3 maart hebben we de koop - en verkoopovereenkomst getekend. Zij gaat Apenkopje in dezelfde ecologische en bewuste stijl voortzetten. De focus komt wel weer op kleding en accessoires te liggen. Dit betekent dat het speelgoed er allemaal uit gaat. 

Wat doet dit nu met je? In 2013 ben ik begonnen met Apenkopje en al die tijd heb ik de webshop met veel liefde gerund. Beslissingen vanuit het hart zijn niet altijd de beste, maar ik ben wel altijd mijn gevoel blijven volgen. Zo heb ik fouten gemaakt en dit mag ook als startende ondernemer. Nu zie ik ook veel helderder wat ik wel en niet had moeten doen. Maar na bijna 6 jaar loslaten, wat altijd mijn werk is geweest, zal niet makkelijk zijn. Hier ga ik straks als alle spullen weg zijn zeker even mee worstelen. Ik kijk wel weer erg uit naar de ruimte die ik dan krijg voor andere zaken. Dat zie ik zeker als positieve zijde van de overname. Zelf ben ik ook nieuwsgierig naar wat ik straks ga doen. Maar voor nu is het nog even keihard aan poten. Samen met de nieuwe eigenaar hebben we besloten om van diverse merken nog nieuwe collecties te bestellen. Dit betekent even een hectische periode voor de overdracht.

Hoe en wat, hier horen jullie begin juni meer over. Mocht je zin hebben om mij nog eens te ontmoeten of de nieuwe eigenaar. Kom dan naar de Ouders Natuurlijk Beurs of de Appelparade. Hier zijn wij aanwezig met een kraam, bomvol nieuwe collecties.

Voor meer informatie:

www.apenkopje.nl

Publicatiedatum: