Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
21 t/m 25 augustus 2019

25 jaar Landgoedfair op Heerlijkheid Mariënwaerdt

Van 21 tot en met 25 augustus organiseert Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt voor de 25ste keer de jaarlijkse Landgoedfair met als thema 'Tijd voor een feestje'. Ter gelegenheid van dit jubileum heeft het landgoed de entreeprijs gehalveerd, zodat iedereen kan meegenieten.

In 1995 begonnen om het grote publiek te laten kennismaken met bijzondere, ambachtelijke producten van kleine producenten, is de Landgoedfair uitgegroeid tot één van de succesvolste én langst bestaande fairs van Nederland.

De hoofddoelstelling van de Landgoedfair is bij te dragen aan het in stand houden van het 1000 hectare grote landgoed dat al sinds 1129 bestaat. Maar net zo belangrijk is dat het landgoed biologisch is en tijdens de Landgoedfair duurzaamheid wil bevorderen door middel van bewustwording. Zo is de catering biologisch en presenteren standhouders en de Landgoedwinkel allerlei biologische producten.

Wanneer je Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt oprijdt, waant men zich 'even in een andere wereld'. Een natuurlijke enclave van ruimte en rust, waar het leven goed is. Tijdens de Landgoedfair kun je genieten van en meedoen aan demonstraties, workshops en wedstrijden, uitgebreid winkelen bij de vele stands, heerlijk eten en drinken en genieten van het buiten zijn in de natuur.

Voor meer informatie: www.marienwaerdt.nl of www.landgoedfair.nl

Publicatiedatum: