Ramon van Huffelen, Natrada:

"Deze mini-flesjes verkopen als een tierelier"

Tholen - In De Grote Hamersma 2019 staan meer dan 1000 biologische wijnen vermeld. En 55 van deze wijnen zijn verkrijgbaar bij groothandel Natrada. "Dat is zeker iets om trots op te zijn. Het gaat sowieso heel goed, we groeien over het algemeen goed door. Veel winkels hadden best wel een dipje, maar daar hebben wij eigenlijk niks van gemerkt. We blijven dan ook om ons heen kijken op zoek naar nieuwe wijnen voor in ons aanbod", zo geeft Ramon van Huffelen aan.

Nieuwkomer in het wijnaanbod van Natrada is de Spaanse wijn van El Molinero Viejo. "Dit is een noviteit. Het gaat namelijk om kleine flesjes van 250 milliliter, die voorzien zijn van een schroefdop. Het gaat om een rode tempranillo en een witte verdejo. Het zijn heel lekkere wijntjes. Hier is momenteel veel vraag naar, ze verkopen als een tierelier. Eén klant verkocht wel 300 flesjes binnen één week. Het is bijvoorbeeld een mooi product om cadeau te geven. En mensen vinden het fijn dat deze wijn goed hersluitbaar is. Ze hoeven nooit een fles wijn open te laten staan."

Voor meer informatie: informatie@natrada.nl, www.natrada.nl  


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.