Aanbod biologische kruiden stijgt door warm weer

De lente is begonnen ​​in zowel Californië en Mexico voor Jacobs Farm del Cabo, die een opleving meldt in de beschikbaarheid van verse kruiden voor de komende weken. Verse biologische kruiden zoals basilicum, groene munt, tijm en oregano hebben zich hersteld van het winterweer en het bedrijf zei dat ze nu in grote volumes beschikbaar zijn.

Greg Rawlings van Organic Grower: "Met het lenteweer in Californië zijn de kwaliteit en beschikbaarheid van veel kruiden sterk verbeterd. We zien betere opbrengsten en een langere houdbaarheid bij veel producten, nu de kans op regen kleiner wordt. Kruiden die behoefte hebben aan warmer weer komen van onze Del Cabo-partners die hun seizoen verlengen door nieuwe teeltgebieden in gebruik te nemen, waardoor het totale volume aan kruiden en de stabiliteit van het aanbod van Jacobs Farm toeneemt."

Het bedrijf deelde mee dat biologische basilicum verkrijgbaar is in de Californische teeltgebieden onder de naam Jacobs Farm en ook onder het merk Del Cabo als Fair Trade.

"Precies op tijd voor evenementen zoals de Kentucky Derby, Moederdag en Memorial Day, zijn onze verse kruiden en kleurrijke eetbare bloemen perfect om merchandise-tafels te delen met complementaire producten of te delen op social media als onderdeel van recepten", zegt Kyla Oberman, marketing manager.

Naast de biologische kruiden die nu in de zomermaanden beschikbaar zijn, heeft het bedrijf aangekondigd dat het verse biologische witte, gele en rode uien aanbiedt. Deze biologische uien van het merk Del Cabo zijn nu verkrijgbaar tot en met juni.

Voor meer informatie:
Wylie Bird
Jacobs Farm Del Cabo
Ph: +1 (831) 460-2212
marketing@delcabo.com
www.delcabo.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.