Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"95% proevers op Horecava reageerde enthousiast"

Nieuw: Hummus Jalapeño

Tholen - Nieuw van Florentin is de Hummus Jalapeño. Kikkererwten en tahini vormen de basis voor deze hummus. En de jalapeñopepers die er in verwerkt worden, zijn afkomstig uit Griekenland. Daar worden ze met de hand geoogst. Florentin heeft de nieuwe hummusvariant de afgelopen maanden al op verschillende plekken laten proeven. "Zo heeft Ekoplaza De Grote Markt in Den Haag een broodje met deze hummus op de kaart staan. Dat loopt erg goed", vertelt Monique van der Meer-Ruhe.

In januari liet Monique bezoekers op de Horecava van de Hummus Jalapeño proeven. "Ik schat dat 95% van de proevers daar enthousiast reageerde. Sommige proevers gaven van tevoren aan dat ze hummus soms te flauw van smaak vinden. Dat ging in dit geval in ieder geval niet op. De Hummus Jalapeño heeft een stevige bite en hij is fris-pittig."

Florentin heeft ook een Spicy Hummus in het assortiment, maar Monique geeft aan dat deze producten heel duidelijk van elkaar verschillen. "De Jalapeño-variant is naar mijn mening nog frisser dan de Spicy."

De consumentenverpakking van de bevat 170 gram hummus. "De Hummus Jalapeño is binnenkort verkrijgbaar bij de natuurvoedingswinkels", besluit Monique.

Voor meer informatie:

Monique van der Meer-Ruhe
Florentin
Energieweg 132
3641 RT Mijdrecht
0297 760462
monique@florentin.nl  
www.florentin-bio.com