Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Gaan er weer een familiebedrijf van maken"

VS: Taylor Farms neemt Earthbound Farm over van Danone

Het Amerikaanse bedrijf Taylor Farms heeft bekendgemaakt dat het Earthbound Farm overgenomen heeft van Danone. "We danken Danone voor de manier waarop het Earthbound Farm de afgelopen twee jaar heeft geleid en de kans die Danone ons geeft om van dit toonaangevende bedrijf op de biologische markt weer een familiebedrijf te maken."

Earthbound Farm zal onderdeel uit gaan maken van de Taylor Farms Retail Group en bijdragen aan de verdere groei van het segment verse biologische AGF. Het bedrijf zal verder bouwen op de traditie van Earthbound op het gebied van de ontwikkeling van nieuwe rassen en de focus op kwaliteit door de regionale biologische teelt uit te breiden en de verwekingscapaciteit te verhogen zodat de klanten van Earthbound Farm en consumenten in Noord-Amerika nog beter bediend kunnen worden. 

Taylor Farms, een familiebedrijf uit Salinas Valley, had de wens het erfgoed van een ander bedrijf terug te geven aan de lokale gemeenschap. Met deze overname zal het bestaande biologische aanbod van Taylor Farms bovendien nog verder worden uitgebreid. 

De producten van Earthbound Farms blijven op de markt en na verloop van tijd zullen ook de biologische producten van Taylor Farms ondergebracht worden onder het Earthbound merk. 

Voor meer informatie: www.taylorfarms.com

Publicatiedatum: