Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Open dag De Halm: 14 april

"Van pletten tot verpakken: alles is te zien"

Tholen - Op 14 april aanstaande houdt De Halm een open dag. Dit gebeurt samen met veel andere bedrijven die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Het Retsel in Heeswijk-Dinther. De bedrijven openen de deuren van 11:00 tot 17:00 uur. "Wij laten je graag een kijkje achter de schermen zien en je kunt een graantje mee pikken van een paar heerlijke gerechten. En natuurlijk staat er een kopje koffie en thee klaar", zegt Rob van den Berg, algemeen directeur bij Meesters van de Halm, op Linkedin.

René van der Locht geeft aan dat er bijna dertig bedrijven deelnemen aan de gezamenlijke open dag. "De Halm is één van de weinige bedrijven die in de voeding actief is. Het varieert van de brandweer tot meubelen en van schilders tot keukens. We laten, door middel van rondleidingen, bezoekers alle afdelingen van ons bedrijf zien, van pletten tot verpakken. Ook zal er een inpaklijn draaien, zodat dit proces goed in beeld komt. Daarnaast leggen we uit hoe wij 'puurzaamheid' een invulling geven door onder andere gebruik te maken van Nederlandse granen en composteerbare verpakkingen."

De Halm beschikt inmiddels over drie panden aan De Morgenstond in Heeswijk-Dinther. René: "We zullen uitleggen hoe we in de loop van de tijd gegroeid zijn. Voor ons gevoel beseffen veel mensen in de omgeving van ons bedrijf niet dat dit soort bedrijven op dit bedrijventerrein te vinden zijn. Ik denk dat dit deels ook voor de ondernemers onderling geldt. Daarom zijn we ook erg benieuwd naar de opkomst."

Voor meer informatie:

René van der Locht
Meesters van De Halm
De Morgenstond 11b
5473 HE Heeswijk-Dinther
0413 293090
[email protected] 
www.meestersvandehalm.nl