Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bavo van den Idsert stopt als directeur Bionext

Per 1 juli neemt Bavo van den Idsert afscheid als directeur van Bionext, de ketenorganisatie voor de biologische sector. Na acht jaar doet van den Idsert een stapje terug. Bij zijn aanstelling in 2011 was zijn voornaamste opdracht om de fusieorganisatie Bionext een vliegende start te bezorgen en financieel gezond te maken. Met succes heeft van den Idsert een stevige basis gelegd voor intensieve samenwerking in de Sector. Bionext is uitgegroeid tot een financieel stabiele organisatie, die de hele biologische keten vertegenwoordigt en actief is in projecten op maatschappelijke thema’s als klimaat, biodiversiteit en dierenwelzijn.

"Tijd om het stokje door te geven", aldus Van den Idsert, die wel werkzaam blijft binnen de biologische sector en ook voor Bionext actief zal blijven. "Ik kijk uit naar nieuwe projecten en samenwerkingsverbanden, waarbij ik er vooral naar streef om de innovatie in de keten aan te jagen."

Voorzitter Bas Rüter van Bionext: "Bavo heeft heel veel voor Bionext betekend en we betreuren zijn vertrek als directeur. Op basis van zijn lange staat van dienst en de uitstekende resultaten met Bionext heeft hij het volste recht om een volgende stap in zijn persoonlijke en professionele ontwikkeling te zetten. Gelukkig blijft hij parttime beschikbaar voor Bionext. Hij laat een gezonde en gemotiveerde organisatie achter, die samen met de nieuwe directeur vorm gaat geven aan de toekomst van de snelgroeiende biologisch sector."

Bionext is inmiddels gestart met de werving en hoopt deze zomer haar nieuwe directeur te presenteren. 

Publicatiedatum: