Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Rabo Food Forward

Rabobank en Rens Kroes brengen de wereld van voedsel in beweging

Kookboekenauteur en food influencer Rens Kroes en Rabobank gaan intensief samenwerken. Vanaf vandaag is Rens Kroes partner van de beweging Rabo Food Forward. Rabobank, ‘s werelds grootste financiële dienstverlener in food- & agri, en de bekende influencer willen samen bouwen aan een wereld met genoeg gezonde voeding voor iedereen, met minder ecologische impact. Op 17 april is de aftrap van de zogenaamde Rabo Food Forward Track in Friesland, waar opiniemakers, Food & Agri-ondernemers, consumenten en vele partners op zoek gaan naar duurzame oplossingen, nieuwe verdienmodellen en innovaties.

Rens x Rabo: bewust worden van gezonde voeding
Rabo Food Forward en Rens Kroes inspireren samen consumenten én voedselproducenten om duurzamere keuzes te maken in hoe we met ons eten omgaan. Als partner van Rabo Food Forward wil Kroes haar volgers inspireren om samen te kijken naar oplossingen: "Het is mijn persoonlijke missie om mensen bewust te maken van gezonde voeding en een duurzaam leven. Voeding is de brandstof voor ons lichaam. Daarom is het belangrijk dat we nadenken over hoe we ons vanaf vandaag, kijkend naar de toekomst, op een duurzame manier kunnen voeden."

Rabo Food Forward: samen zoeken naar nieuwe oplossingen
Food Forward is een initiatief van Rabobank. De beweging wordt uitgerold in 14 food regio’s en heeft als doel om medio 2021 opgeteld 14 evenementen te organiseren. Rabobank doet per regio onderzoek naar de kansen en bedreigingen in de Food & Agrisector en jaagt initiatieven aan die duurzame oplossingen en innovaties zijn voor het voedselvraagstuk van morgen. Dit kan de bank niet alleen en daarom werkt zij samen met de hele voedselketen. Van boer tot bord: ondernemers, consumenten, partners en opiniemakers.

Samenwerken tijdens de Food Forward Track
In april gaat Rabo Food Forward van start met het eerste driedaagse event in Friesland, in Brasserie2050. Daar zoeken we tijdens het proeven van toekomstbestendige gerechten, met elkaar naar duurzame oplossingen en innovaties voor het voedselvraagstuk van morgen. De Track is onderdeel van een driedaags evenement. Aan de hand van de Food Forward Regioscan - een onderzoek onder regionale food- & agriondernemers - presenteert Rabo Food Forward de voedseluitdagingen van nu en kansen voor Friesland in de toekomst.

Voor meer informatie:

www.rabobank.com/foodforward en www.renskroes.com

Publicatiedatum: