Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Beleef elektrisch rijden en werken bij Frisian Motors in Bakkeveen

Op zaterdag 13 april organiseert de kleinste elektrische autofabrikant van Nederland een landelijke open-dag voor alle geïnteresseerden met daarbij een scala aan demonstraties en testmogelijkheden voor het publiek die geïnteresseerd zijn in elektrisch rijden of duurzame vervoersoplossingen.

Heb je ooit eens in de nieuwste Tesla van dit moment willen rijden of wat dacht je van de nieuwste Audi E-tron? Of ben je benieuwd hoe een 'zitmaaier' volledig op stroom wordt ontworpen en geassembleerd? Of heb je nog nooit een elektrische vrachtwagen gezien van maar liefst 44 ton. Of wil je alles weten over waterstof als de ultieme accu? Het kan allemaal deze dag.

Deze dag opent Frisian Motors voor het eerst in haar bestaan de deuren voor het brede publiek. Al bijna 10 jaar werkt men hier achter de schermen aan de meest innovatieve oplossingen op gebied van elektrische aandrijvingen. Zo had Frisian Motors in 2011 zelfs een europese primeur met de eerste 100% elektrische zitmaaier die als productiemodel op de markt werd gebracht en de nieuwe opvolger scoorde in 2018 zelfs het prestigieuze bronzen klavertje vier innovatie award van branchevereniging Fedecom.

Alles vindt plaats op zaterdag 13 april van 10.00 uur tot 14.00 uur op adres Leidijk 1b te Bakkeveen.

Voor meer informatie:

www.frisianmotors.com

Publicatiedatum: