BioOst voor het eerst groter dan BioWest

338 exposanten presenteren zich op 14 april op de BioOst in Leipzig. Daarmee is de zevende editie van BioOst, die dit jaar voor het eerst op de nieuwe standplaats Leipzig plaatsvindt, voor het eerst groter dan BioWest, meldt Gabot.de.

"28% meer exposanten dan op de oude standplaats Berlijn - dat is een enorme blijk van vertrouwen, waar we natuurlijk blij mee zijn", zegt organisator Wolfram Müller. Hoewel de bezoekersaantallen in Berlijn continu toenamen, wensten de exposanten steeds weer een standplaatsverandering van Berlijn naar Leipzig. BioWest, die reeds een week eerder, op 7 april, zoals gebruikelijk in Düsseldorf plaatsvindt, zal eveneens een aanzienlijk aantal exposanten presenteren. Hier zullen meer dan 300 exposanten van de partij zijn.

Diversifiëring an de afzetkanalen
"Voor de bio­-branche is het belangrijk om het geleverde pionierswerk, de waarden en de identiteit van bio, gezien het groeiende aanbod en de diversifiëring van de afzetkanalen, overtuigend te presenteren", legt organisator Matthias Deppe uit.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.