"Wij trekken het breder dan De Week Zonder Vlees"

100% Meat Free Guarantee op eiwitrijke AGF-producten

Tholen - Verschillende eiwitrijke biologische groentes en fruit worden door Nature&More voorzien van een '100% Meat Free Guarantee'. "Natuurlijk spelen we met dit logo in op de Nationale Week Zonder Vlees, maar we willen het veel breder trekken. De grootste maatschappelijke problemen waar we tegenwoordig mee kampen, worden o.a. veroorzaakt door de grootschalige, intensieve landbouw. We moeten met z'n allen meer zorgvuldig geteelde, plantaardige producten gaan eten", vertelt Michaël Wilde van Eosta.

Hij vervolgt: "Je moet deze actie wel zien als een 'gimmick' met een serieuze ondertoon. Veel mensen slaan meteen linksaf naar de tofu wanneer ze meer plantaardige producten in hun voedingspatroon willen opnemen, maar wij willen hen er op wijzen dat vleesvervangers niet alleen tofuburgers of sojasnacks zijn, maar vooral duurzaam geteelde groenten en fruit. Wij willen de verssector overtuigen van het belang om de eindgebruiker hier actief over te informeren. Wel doen we dit dus 'met een knipoog'. Daarom bieden wij onze eiwitrijke biologische zoete aardappelen en andere producten aan met een gelaserd '100% Vegan - Meat Free Guarantee'-logo aan."

Op de producten staat ook deze verwijzing.

Voor meer informatie: michael.wilde@eosta.com en www.eosta.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.