Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stoker Vogelaar genomineerd voor Participatie Flevopenning 2019

Bio-bedrijf Stoker Vogelaar uit Biddinghuizen is genomineerd voor de Participatie Flevopenning 2019. Op vrijdag 12 april aanstaande worden de Flevopenningen uitgereikt (locatie: Duits-Nederlandse Windtunnels in Marknesse). Op de website www.flevopenningen.nl  staat de volgende beschrijving van Stoker Vogelaar:

Stoker Vogelaar is een internationaal opererend sorteer-, verpakkings- en handelsbedrijf in biologische appels, peren en pruimen. Stoker Vogelaar levert het hele jaar door biologisch fruit van de hoogste kwaliteit aan de detailhandel, grote en kleine handel en verwerking. Stoker Vogelaar is de schakel tussen de teler en klant om vers en gezond fruit te verstrekken aan klanten met respect voor mens, maatschappij en milieu.

Stoker Vogelaar streeft naar duurzaamheid en maatschappelijke winst op lange termijn, voor dier, plant en milieu, maar ook voor de mensen in en om het bedrijf.

Wim en Ciska Stoker van Stoker Vogelaar in hun stand op de BIOFACH 2019.

Alle productieactiviteiten, zoals het verwerken van het fruit in het daarvoor bestemde fust, worden door onze productiemedewerkers uitgevoerd. Zij doen dit elke dag met kennis, plezier en passie. Wij betrekken zoveel mogelijk mensen uit de directe omgeving van ons bedrijf. Dit zorgt voor een maatschappelijke betrokkenheid in onze omgeving.

Biologisch is één van de facetten van duurzaamheid en dat betekent voor Stoker Vogelaar BV meer dan alleen maar biologisch geteelde producten. Mensen in dienst nemen met een afstand tot de arbeidsmarkt hoort voor ons bij sociale duurzaamheid. Zo ontstaat een win-win situatie; wij worden geholpen met onze productieactiviteiten en zij nemen weer deel aan de arbeidsmarkt.

De andere genomineerde bedrijven zijn:

* IsoniQ – Urk
* Micronic Holding bv – Lelystad –
* Philadelphia – Zeewolde
* Staatsbosbeheer – Almere
* Tesselaar Alstroemeria – Luttelgeest

Klik hier voor meer informatie over deze bedrijven.

Publicatiedatum: