Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Infoavond leertraject Biologische en Biodynamische landbouw

Wil je bioboer of -boerin worden?
Het leertraject Biologische en Biodynamische landbouw bevat (bijna) alles wat je nodig hebt om het vak te leren: lessen, stages, begeleiding en een netwerk.
Werken in en rond de biolandbouw vraagt om realiteitszin, doorzetting, werklust, zakelijk en praktisch inzicht. Bovendien valt de stap naar de landbouw niet te onderschatten voor wie er niet in opgroeide.

Daarom hechten ze er bij Landwijzer veel belang aan dat je als kandidaat-cursist vooraf goed geïnformeerd bent over inhoud en verloop van de opleiding:

  • Ze vragen je om eerst de beknopte informatie over het leertraject op de website te bekijken (Leertraject) én de infobrochure over het leertraject aan te vragen (Aanvragen infobrochure), en deze aandachtig door te nemen. Zo krijg je een goed algemeen inzicht in alle aspecten van het leertraject.
  • Spreekt het leertraject jou na het lezen van de infobrochure nog meer aan?Of wil je je verder oriënteren omtrent je toekomst in de biolandbouw? Kom dan zeker naar deze (of een andere) info-avond.
  • Tijdens een info-avond stellen ze het leertraject concreet voor, maak je kennis met de leertrajectbegeleider en andere kandidaten en is er ruimte voor individuele vragen. Kom voorbereid naar de info-avond zodat je gerichte vragen kan stellen en al verder vooruit kan kijken.
  • Je op voorhand opgeven voor een info-avond is noodzakelijk. Deelname is gratis. Kort voor de info-avond ontvang je nog een mail met de laatste informatie.
  • Deelname aan een info-avond is een voorwaarde voor verdere aanmelding en inschrijving (Aanmeldings- en inschrijvingsprocedure).
  • Neem ook deel aan één van de open lesdagen: in de regio Gent op zaterdag 15 juni, in de regio Antwerpen op 25 mei 2019.

Infoavond leertraject Biologische en Biodynamische landbouw:

Dinsdag 19 maart 2019, 19u - 22u.
De Landpoort, Kasteellaan 435, 9000 Gent
Inschrijven voor de info-avond is noodzakelijk.

Voor meer informatie:

www.landwijzer.be

Publicatiedatum: