Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Dit biedt ook voor de Nederlandse exposanten mogelijkheden"

BIOFACH en VIVANESS van 10 naar 12 hallen

Tholen - De BIOFACH en VIVANESS vulden dit jaar tien hallen van de N├╝rnbergMesse. In 2020 komen daar twee hallen bij en hierdoor zullen er de nodige verschuivingen plaatsvinden op de beursvloer, zo geeft Jacqueline Poppe van Beech Business Promotion aan. Zij is voor de Nederlandse exposanten het contactpersoon voor de N├╝rnbergMesse. "Voor de internationale bedrijven krijgen we hal 3A er bij. Deze hal is nog groter dan 4A, de laatste nieuwkomer. Ook de Novelty Stand zal vanaf volgend jaar in deze hal te vinden zien. Dit trekt altijd veel mensen. Er zijn al verschillende interessante partijen benaderd om naar hal 3A te gaan, waardoor er ruimte vrij komt in de andere hallen en dit biedt ook voor Nederlandse exposanten mogelijkheden."

Ze vervolgt: "Verder zal de VIVANESS van hal 7A naar 3C verhuizen. Dit is een grotere hal en dit biedt dus de kans om de VIVANESS te vergroten. Hal 3C is een heel gave hal, met veel daglicht en zelfs een horecagedeelte bovenin de hal." Als gevolg van de verhuizing van de VIVANESS zal hal 7A bij de 'Duitse hallen' (6 en 7) getrokken worden.

De inschrijving opent begin april. "Dan kunnen ook de Nederlandse bedrijven zich weer aanmelden. Ik hoop dat ze vanaf dat moment aan ons laten weten wat ze precies willen. Dan kunnen wij er mee aan de slag. Uiteraard hoop ik dat hal 5 het Hollandse tintje zal houden."

Voor meer informatie: jacqueline@beechbp.nl en www.biofach.de