Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bakken met biologische meel- en bloemsoorten

Koopmans heeft sinds begin jaren 90 een breed assortiment biologische meel- en bloemsoorten. 

Het Koopmans BIO assortiment bestaat uit:

TARWE
Broodbloem
De biologische broodbloem is relatief hoog in eiwit en ideaal voor het bereiden van gistdegen.

Volkorenmeel
De biologische volkoren meelsoorten hebben goede bak eigenschappen en zijn geschikt voor producten op volkoren basis, zoals volkorenbrood.

Patisseriebloem
De biologische patisseriebloem heeft een relatief hoog gehalte aan
zetmeel en een laag gehalte eiwit, wat het geschikt maakt voor
patisserieproducten.

ROGGE
Roggebloem en -meel
Het biologische roggemeel en -bloem is geschikt voor het
maken van diverse koeksoorten en voor andere producten met
rogge als basis. 

Voor meer informatie:

Koopmans
058 - 294 84 94
info@koopmansmeel.nl
www.koopmansmeel.nl

Publicatiedatum: