Bakken met biologische meel- en bloemsoorten

Koopmans heeft sinds begin jaren 90 een breed assortiment biologische meel- en bloemsoorten. 

Het Koopmans BIO assortiment bestaat uit:

TARWE
Broodbloem
De biologische broodbloem is relatief hoog in eiwit en ideaal voor het bereiden van gistdegen.

Volkorenmeel
De biologische volkoren meelsoorten hebben goede bak eigenschappen en zijn geschikt voor producten op volkoren basis, zoals volkorenbrood.

Patisseriebloem
De biologische patisseriebloem heeft een relatief hoog gehalte aan
zetmeel en een laag gehalte eiwit, wat het geschikt maakt voor
patisserieproducten.

ROGGE
Roggebloem en -meel
Het biologische roggemeel en -bloem is geschikt voor het
maken van diverse koeksoorten en voor andere producten met
rogge als basis. 

Voor meer informatie:

Koopmans
058 - 294 84 94
info@koopmansmeel.nl
www.koopmansmeel.nl


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven