Sophie Ye, KX Food

“Gemberprijs zal komende weken gaan dalen”

Tholen – “De afgelopen vier weken was er een tekort aan gember op de Belgische markt. Het volume was laag, maar er was op zich voldoende product voor onze klanten. Door het tekort lagen de prijzen op een mooi niveau”, vertelt Sophie Ye van KX Food. “Woensdag verwachten we nieuwe containers Chinese gember binnen en daarom verwachten we dat de prijzen weer wat zullen dalen.”

Volgens het importbedrijf is de gembermarkt een stuk beter dan vorig jaar. “De kwaliteit is momenteel van superkwaliteit. We kunnen best zeggen dat de gember de beste kwaliteit van heel het jaar heeft”, aldus Sophie. KX Food importeert per maand rond de 30 tot 40 containers Chinese gember per maand en ziet de populariteit nog steeds toenemen.

“Ook de populaire biologische gember doet het momenteel erg goed. Er is een licht tekort op de markt en dat kan je zien aan de gezonde prijzen. Voor een doos met 13 kilo biologische gember betaalt men €35,- dat is een prima prijs voor de tijd van het jaar”, besluit Sophie.

Voor meer informatie:
Sophie Ye
KX Food
Kleine Veerle 103
2960 Brecht - België
+32(0) 3326 87 54 
info@kxfood.be  
www.kxfood.be 

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.