Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Onze producten zijn op bepaalde plekken lastig te verkrijgen"

Webshop komt consumenten tegemoet

Tholen - Meesters van De Halm heeft nu ook een webshop. Sinds maandag 18 februari kunnen consumenten in de webshop terecht voor hun bestellingen. "We liepen al een tijdje rond met het idee, vooral omdat we regelmatig van consumenten hoorden dat onze producten op bepaalde plekken lastig te verkrijgen zijn. Ook hebben winkels soms niet ons volledige assortiment in het schap staan. Met deze webshop hopen we deze groep consumenten tegemoet te komen", vertelt Ruth Mollema, Marketeer & Grafisch Ontwerper bij Meesters van De Halm.

Ruth verwacht niet dat het openen van de webshop invloed zal hebben op de verkoopcijfers in de natuurvoedingswinkels en andere kanalen waar de producten van Meester van De Halm te koop zijn. "De eerste bestellingen zijn inmiddels binnen. We zien het echt als een service en vinden openheid heel belangrijk. De webshop helpt ons ook om meer direct contact met de consument te krijgen. Dit is met name fijn om consumenten eerder en makkelijker te betrekken bij het ontwikkelen van nieuwe producten."

Het volledige aanbod van Meesters van De Halm is via de webshop verkrijgbaar, variƫrend van de diverse muesli-varianten tot de granola's en van de glutenvrije graanvlokken tot de crunchy portieverpakkingen.

Op facebook heeft Meesters van De Halm een berichtje geplaatst over de webshop. Hierin staat onder andere dat er een speciale openingsactie is: bij besteding vanaf 25 euro ontvangen klanten naast gratis verzending ook de Muesli boerenkool/appel gratis. Deze actie loopt tot en met 24 februari. Vanaf 25 euro worden alle bestellingen binnen Nederland altijd gratis bezorgd. In Belgiƫ is dit bij bestellingen vanaf 30 euro. De bestelde pakketjes gaan op dinsdagen en donderdagen met de post mee en klanten hebben het dan vaak de volgende dag al in huis.

Voor meer informatie:

Ruth Mollema
Meesters van De Halm
De Morgenstond 15
5473 HE Heeswijk-Dinther
0413 293090
[email protected]  
www.meestersvandehalm.nl