Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dit jaar geen grootschalige publieke evenementen op Hoeve Biesland

De afgelopen jaren zijn er op Hoeve Biesland tientallen evenementen georganiseerd. De evenementen werden steeds grootschaliger en professioneler en in september werd er nog een evenement voor het ministerie van Landbouw Natuur en Voedselkwaliteit georganiseerd. "Daar krijgen we nu, een half jaar later, nog steeds veel complimenten over."

Ondertussen blijft Hoeve Biesland zich ontwikkelen. Niet alleen gaat Linda Duijndam het Delftse Kistje Vol Smaak voortzetten, ook is er 100 hectare Balijbos bijgekomen om te onderhouden en komen er steeds meer werkplekken voor arbeidsmatige dagbesteding en re-integratie van ‘De Hulpboeren’.

Jan Duijndam: "De evenementen hebben een enorme meerwaarde voor ons bedrijf en de polder maar het vraagt tegelijkertijd veel tijd en aandacht van het vaste personeel, de vrijwilligers en de hulpboeren. De Koeiendans, het Foodfeest en de Bieslanddagen; ze vragen om verkeersregelaars, veiligheidsplannen, promotie, horeca, vergunningen en verzekeringen, afwisselende programmering, meerdere dagen opbouw en afbouw en ga zo maar door. ‘Focus’ is het laatste jaar steeds meer een sleutelbegrip geworden binnen de organisatie en een jaar geen publiekelijke evenementen betekent dat we ons kunnen focussen op de nieuwe onderdelen en ‘de binnenkant’ van het bedrijf.”

De boerderij blijft toegankelijk voor nieuwsgierige voorbijgangers, klanten van De Weilandwinkel, schoolklassen en bedrijven. Iedere eerste zaterdag van de maand tijdens het ‘Boeren Spreekuur’ is er een gratis rondleiding van boer Jan en kunnen bezoekers al hun vragen stellen over het bedrijf.

“We zijn heel blij dat er in de afgelopen jaren enorm veel mensen naar onze evenementen zijn gekomen en zoveel interesse toonden in ons bedrijf, de dieren en de Bieslandse Polder. Volgend jaar zal er ongetwijfeld weer een aantal leuke en leerzame evenementen georganiseerd worden, dan laten we absoluut weer van ons horen.”

Voor meer informatie:

Hoeve Biesland
Bieslandseweg 1
2645 BM Delfgauw
015 - 2125634
info@hoevebiesland.nl

Publicatiedatum: