Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kennismakingsdag voor vrijwilligers op de biologische Eemstadboerderij

De Eemstadboerderij heeft een gemeenschapstuinderij waar door vrijwilligers onder leiding van boerin Jolke de Moel op biologische wijze groenten, bloemen en kruiden worden verbouwd voor haar aandeelhouders en andere lokale afnemers. Op de tuinderij organiseren vrijwilligers ook sociale en educatieve evenementen.

Tuinieren is werken met hoofd, hart en handen in de aarde. Ben je geïnteresseerd in geluk telen op biologische wijze en wil je op geheel praktische wijze kennis en ervaring opdoen én wat leuke mensen leren kennen? Kom dan kennis maken en proefdraaien op de kennismakingsdag voor nieuwe vrijwilligers op 1 maart.

Je bent van harte welkom tussen 10.30 en 14.00 uur op de locatie aan de Koningsbergenweg 10. Dat is bij rotonde 11 van de Hanzeboulevard, achter de Citroen garage.

Houd er rekening mee dat er geen kraan of stopcontact aanwezig is en ook geen verwarmd onderdak, dus kleed je goed aan en neem wat te lunchen mee. De Eemstadboerderij zorgt voor soep, koffie en thee.

Voor meer informatie:

Eemstadboerderij
eemstadboerderij@gmail.com
www.eemstadboerderij.nl

 

 

 

Publicatiedatum: