Jacobs Farm Del Cabo introduceert mixverpakking biologische en Fairtrade chilipepers

Jacobs Farm Del Cabo, een bedrijf dat op duurzame wijze biologische kruiden en groenten teelt in Californië en Mexico, heeft onlangs de Cabo Diablo Hot Pepper Medley op de markt gebracht.

Deze mix van chilipepers is bio- en Fairtrade-gecertificeerd en een verpakking van 226 gram bevat zowel hete pepers, zoals de habanero, als mildere soorten, waaronder de serranopeper. 

“We hebben deze chilipepermix ontwikkeld om de verschillende chilipeperrassen die we telen en die in smaak variëren van mild tot heet in één verpakking aan te kunnen bieden," legt marketingmanager Kyla Oberman uit. 

Volgens een enquête van Kalsec uit 2017 bereidt 48% van de Amerikanen thuis pittige gerechten en 43% van de consumenten kiest voor dit soort gerechten wanneer ze uit eten gaan. "Deze nieuwe verpakking biedt thuiskoks de ideale mix van licht pittige tot hete chilipepers voor het bereiden van hun eigen culinaire creaties," aldus Oberman.

De retailzakken (226 gram) zitten per twaalf stuks in een doos verpakt en zijn vanaf nu verkrijgbaar. 

Voor meer informatie:
Kyla Oberman
Jacobs Farm Del Cabo
Ph: +1 (831) 460-2207
kyla.oberman@delcabo.com
www.jacobsfarm.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.