Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Openstelling sluit 25 februari 2019

Openstelling POP3 investeringen Noord-Brabant

De regeling fysieke investeringen voor modernisering in de landbouw in Noord-Brabant gaat op 7 januari 2019 open. De subsidie kan worden aangevraagd door telers of samenwerkingen van land- en tuinbouwers. Loonwerkers zonder landbouwbedrijf komen niet voor de subsidie in aanmerking.

Waaraan kan je denken bij fysieke investeringen voor innovatie?

  • Brongerichte emissiebeperking van stallen
  • Energiebesparing in de (glas)tuinbouw
  • Verwaarding van reststromen
  • Nieuwe product- en marktconcepten
  • Om hoeveel subsidie gaat het?
  • Je ontvangt maximaal 40% subsidie over je investering. Het minimale subsidiebedrag bedraagt 40.000 euro, wat neerkomt op een investering van 100.000 euro.

Het maximale subsidiebedrag wat je in deze regeling kan ontvangen is 250.000 euro. Daarvoor moet je dus in totaal 400.000 euro investeren.

Openstelling sluit op 25 februari 2019
Om in aanmerking te komen voor subsidie moet je ook in het bezit zijn van de juiste vergunningen. Deze openstelling sluit op 25 februari 2019 en alleen de beste projecten zullen worden goedgekeurd.

De provincie Noord-Brabant raadt aan je aanvraag op tijd in te dienen.

Informatiebijeenkomst
Er wordt over deze subsidieregeling een informatiebijeenkomst gehouden op woensdag 16 januari 2019. De bijeenkomst vindt plaats op het provinciehuis in Den Bosch van 16.00 tot 18.00.

Aanmelden kan tot en met 13 januari 2019 door een e-mail te sturen met contactgegevens naar Corien Coret via CCoret@brabant.nl.

In dezelfde periode zijn er ook andere interessante subsidieregelingen bij de provincie Brabant. Zo is 'de jonge boeren regeling' geopend van 3 december 2018 tot 8 februari 2019 en er is een openstelling voor fysieke investeringen waterkwaliteit van 17 december tot 11 februari 2019.

Bron: ZLTO

Publicatiedatum: