Vlaamse Boer zoekt Vrouw zoekt Boer & Boerin

Het is bij ons waanzinnig populair, maar ook bij onze zuiderburen mag Boer zoekt Vrouw rekenen op grote belangstelling. Al sinds 2004 is het van oorsprong Britse Farmer Wants a Wife op de VTM.

Sinds dit jaar is het format echter wat gewijzigd en heet het Boer Zoekt Vrouw - De Wereld Rond. Daarin spelen vijf Vlaamse boeren die in het buitenland wonen en werken de hoofdrol.

Inmiddels is men bezig met de voorbereidingen voor het volgende seizoen en is men op zoek naar Vlaamse boeren en boerinnen in het buitenland. De begrippen boer en boerin mogen daarbij in de breedste zin van het woord worden opgevat mits het land zorgt voor de inkomsten.

Dus daarom, zo zetten wij de oproep van Dina Tersago en An Lemmens kracht bij: Kent u of bent u een Vlaamse boer of boerin die in het buitenland woont en op zoek is naar 'echt zo'n goed Vlaams lief', denk er dan eens over na om de hulp van deze twee lieftallige dames in te roepen!

Meer informatie & de mogelijkheid tot inschrijven vindt u hier.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.