Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Veranderingen in de directie van Enza Zaden

Vincent van Bentum draagt het stokje over aan Allison Thomas

Vincent van Bentum vertrekt bij Enza Zaden als Managing Director Seed Operations. Hij gaat per 1 januari met pensioen. Zijn opvolgster, Allison Thomas, is al aan de slag bij Enza Zaden om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Vincent van Bentum trad in juni 1982 bij Enza Zaden in dienst. Sinds 2000 maakt hij als Managing Director Seed Operations deel uit van de directie. Vincent van Bentum: "De groentenveredeling was, is en blijft een zeer interessante en duurzame sector om in te werken. Innovatief, dynamisch en internationaal. En bovenal, we zorgen wereldwijd voor gezonde voeding.”

Hij vervolgt: “Daarbij heb ik de enorme groei van Enza Zaden vanaf het begin af aan meegemaakt. In mijn begintijd bestond ons bedrijf uit 40 werknemers en waren we voornamelijk gericht op Nederland. Nu zijn we uitgegroeid tot een internationaal bedrijf van ongeveer 2.000 werknemers. En nog steeds is Enza Zaden het onafhankelijke familiebedrijf met langetermijnvisie. Een bedrijf waarin mensen centraal staan."

Van cola naar groentenzaden
Allison Thomas, Chief Operations Officer (COO), begon in augustus 2018 bij Enza Zaden. Ze heeft aan de Queen’s University in Canada de universitaire studie Mijnbouw en Ertsverwerking afgerond. En daarnaast aanvullend onderzoek in Delft gedaan op het gebied van recycling. Allison heeft uitgebreide internationale ervaring, waaronder bijna 20 jaar bij PepsiCo, als laatste in de functie van Supply Chain Director, Customer Service & Logistics Transformation Europe. 

Voor meer informatie:
Enza Zaden Nederland
+31 (0)228 350 100
[email protected]
www.enzazaden.nl

Publicatiedatum: