Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe website voor Fratelli Simonato

De nieuwe website www.simonato.com is online. Het bedrijf streeft naar versterking van zijn aanwezigheid op het web om de digitale ervaring van zijn gebruikers en klanten te verbeteren. De website heeft een geheel nieuw grafisch ontwerp en verschillende secties, zodat gebruikers kennis kunnen maken met de verschillende kenmerken van het bedrijf, dat in 1997 begon met de teelt van biologische aromatische kruiden.

"De nieuwe website is gemaakt om onze activiteiten bekend te maken. Het bevat alle nuttige informatie over ons bedrijf: de geschiedenis, de gedetailleerde lijst van onze referenties, de nieuwsbrief en al ons nieuws, waardoor onze klanten elkaar kunnen leren kennen en op de hoogte kunnen blijven van onze activiteiten." Dat zegt Rosanna Bertoldin, marketing manager bij Fratelli Simonato. 

De inhoud wordt aangeboden in het Italiaans, Engels en Duits, zodat ook buitenlandse klanten het merk kunnen leren kennen. Er zijn ook verschillende video's en andere tools waarmee de details worden gepresenteerd.

De site is modern en eenvoudig te raadplegen. De klant heeft toegang tot de verschillende secties waarin ook de nieuwe producten van het bedrijf worden gepresenteerd, zoals de onlangs uitgebrachte Bio Kepos 3.

De nieuwe verpakking wordt kort gepresenteerd op de site, maar dankzij een speciale link kan de klant alle informatie lezen over deze innovatieve en volledig biologisch afbreekbare verpakking.

De lijst met kruiden van Simonato is makkelijk toegankelijk. Als een klant op een aromatisch kruid klikt, krijgt hij extra informatie blad met historische, geografische, culinaire informatie en specifieke gewasinformatie over de seizoensgevoeligheid en de ideale omstandigheden om voor de plant te zorgen.

Elk informatieblad leidt op zijn beurt tot gedetailleerde informatie over de verpakking en een lijst met verpakkingsoplossingen die beschikbaar zijn voor groothandelaren.

Ten slotte kunnen gebruikers ervoor kiezen om een formulier in te vullen en contact op te nemen met het bedrijf.

Het grafische ontwerp is goed afgewerkt en toch eenvoudig. De groene kleur verwijst naar de biologische productie van aromatische kruiden in overeenstemming met de Europese regelgeving. Daarnaast zijn ook alle certificeringen zijn te vinden op de website.

"Het is belangrijk voor ons om ons werk te delen met iedereen die in contact wil komen met ons bedrijf. Iedereen zou de toewijding en liefde moeten zien dat de basis is van ons werk en daardoor zijn we altijd op de hoogte en weten we precies welke gezonde producten we op tafel brengen", zegt Rosanna.

Bezoek de nieuwe site op www.simonato.com 

De geschiedenis
Fratelli Simonato is gevestigd in het Italiaanse Due Carrare (PD) en beslaat een totale oppervlakte van ongeveer 40.000 vierkante meter waarop kassen zijn gebouwd. Het is een van de meest toonaangevende telers van biologische aromatische kruiden in heel Italië. In de eerste helft van de twintigste eeuw is het merk ontstaan, toen de familie Simonato besloot om dit grote ondernemersproject op te zetten dat nu de derde generatie van ondernemers heeft bereikt. Het begon in 1997 met biologische technieken en in 2000 verkreeg het de biologische certificering die werd uitgegeven door het Institute for Environmental Ethics Certification , ICEA.

Contact:
Azienda Ortoflorovivaistica F.lli Simonato

Via Vò di Placca, 58
35020 Due Carrare (PD) - Italië
Tel./fax: (+39) 049 912 5935

Tel.: (+39) 347 0645998

Email: info@simonato.com
Web: www.simonato.com