Verpakker Leo de Kock stapt in biologische verspakketten

Verpakkingsbedrijf Leo de Kock (dochteronderneming van Agrico) heeft diverse biologische maaltijdpakketten ontwikkeld. De eerste pakketten die op de markt worden gebracht, zijn een smaakvolle winterse erwtensoep en pompoensoep. Tot voorheen was Leo de Kock volledig gespecialiseerd in aardappelverpakkingen en voorloper in de populaire kleinverpakkingen. Nu ziet het bedrijf kans in de markt voor biologische maaltijdpakketten die gemak bieden aan de groeiende groep biologische consumenten. Het bedrijfspand in Purmerend heeft reeds een gescheiden productiehal voor het bewerken van biologische aardappelen en is nu ook volledig ingericht voor het verpakken van biologische groentes.


Naast biologische aardappelen worden aan alle pakketten verse biologische groentes en kruiden toegevoegd. De verse maaltijden zijn vrij van toegevoegde suikers en kunstmatige toevoegingen en voor iedere consument eenvoudig te bereiden. Het assortiment is vanaf heden te vinden in onder andere biologische groothandels en supermarkten verspreid door heel Nederland. In de loop van 2019 wordt het assortiment uitgebreid en afgewisseld met andere maaltijden op basis van de seizoenen.

Meer informatie over het assortiment van Leo de Kock is te vinden op
www.leodekock.nl/assortiment.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.