Biological Youngplants:

"Sterke vraag naar uitgangsmateriaal zoete aardappel"

Een grote producent van uitgangsmateriaal voor de zoete aardappelteelt binnen Nederland ziet een sterke stijging in vraag naar het door hen geleverde uitgangsmateriaal. Leveringsbetrouwbaarheid is een van de factoren die belangrijk zijn voor het succes van de zoete aardappel. 

"Om dit alles blijvend te kunnen borgen zijn wij gebonden aan de capaciteit van het beschikbare invitro-materiaal, de opbouw van haar moeren en de daar uit voortvloeiende verkoopcapaciteit", aldus Biological Youngplants. "Met de reeds verkochte volumes en lopende aanvragen zal het bedrijf groeien naar een leveringsvolume van ca. 80- 85 Ha. Medio week 51 zal dan ook de definitieve planning  bepaald worden om seizoen 2019 afnemers weer van kwaliteitsuitgangsmateriaal te voorzien. Zorg dat U nog deze week contact met ons opneemt want uitverkocht is uitverkocht."

Voor meer informatie
Biological Youngplants
T: 06-42546002 
info@biologicalyoungplants.com

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.