Bio4Pack verpakking schittert in Swiss Magazine

Swiss Magazine, het inflight Magazine van Swiss Air dat ieder maand door zo’n 1,5 miljoen mensen gelezen wordt, heeft in het november nummer aandacht besteed aan één van de verpakkingen van Bio4Pack. In de rubriek ‘Going green” stond de Hemp Tea verpakking van Dutch Harvest in het middelpunt van de belangstelling. Gezien het feit dat de redactie van het Swiss Magazine Bio4Pack benaderde heeft voor dit artikel, kan geconcludeerd worden dat Bio4Pack inmiddels ook in Zwitserland naam maakt.

De Hemp Tea verpakking van Dutch Harvest is een combinatie van Paperwise papier dat aan de binnenzijde voorzien is van een composteerbare cellulose folie die ervoor zorgt dat de kwaliteit van de thee langdurig gewaarborgd is. Natuurlijk is de verpakking voorzien van het composteerbaar logo (EN 13432 gecertificeerd) waardoor de verpakking na gebruik in de groene bak weggeworpen mag worden.

Voor meer informatie: 

Bio4Pack 
p.gerritsen@bio4pack.com  
www.bio4pack.com    


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.