Hans-Piet van Sprang en Pieter van Gurp:

“Erf & Winkel helpt boerderijwinkel of huisverkoop te optimaliseren”

“Wij zijn twee ervaren winkeliers uit de natuurvoedingsbranche”, beginnen Hans-Piet van Sprang en Pieter van Gurp. “Graag zetten wij  onze kennis, ervaring en drive in om de huisverkoop op jouw bedrijf te verbeteren. Zo kan de verbinding tussen bio- (dynamische) boer en de betrokken consument versterkt worden.”

“Elk bedrijf is uniek en heeft haar eigen individualiteit en haar specifieke afnemers. Welke vragen leven er? Hoe willen bedrijven de relatie met de consument gestalte geven? Welk assortiment, inrichting en openingstijden hebben winkeliers voor ogen? Gaan winkeliers de consument ook financieel betrekken of inzetten als vrijwilliger? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vragen die we kunnen bespreken. Samen gaan we op zoek naar dit soort vragen vanuit jouw drive en ideaalbeeld. Hierop sluiten we aan met suggesties, vragen door en komen zo tot praktische antwoorden. Deze werken we dan uit in een concreet voorstel.”

“Wij denken als geen ander in staat te zijn om juist van uit jouw vraag mee te denken en advies te geven over hoe de huis- en/of boerderijverkoop verder geprofessionaliseerd kan worden. Een eerste gesprek op locatie is altijd kosteloos. Als de vraag helder is, doen wij een voorstel hoe wij denken je te kunnen helpen en wat voor kostenplaatje daar aan hangt.”

Voor meer informatie:

Hans-Piet van Sprang  en Pieter van Gurp
Erf & Winkel
www.erf-en-winkel.nl 

Hans-Piet
06-83171707
hans-piet@erf-en-winkel.nl 

Pieter
06-16946067
pieter@erf-en-winkel.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.