Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aziatische Oase in “Mall of The Netherlands”

Op vrijdag 30 november opende Wah Nam Hong zijn nieuwe filiaal in het vernieuwde winkelcentrum “Mall of the Netherlands” te Leidschendam met een feestelijke receptie voor genodigden. Een gloednieuw concept waarbij de klanten in een Aziatische oase verkeren. Tevens is er gevestigd een Tea Boutique vol hoogstaande biologische theeën.

Het Wah Nam Hong restaurant, gevestigd in het nieuwe concept, wordt gerund door Norman Musa, een Engels/Maleisische sterrenkok.

In het uitgebreide assortiment van de Aziatische levensmiddelen bevindt zicht tevens een afdeling verse groenten en fruit uit Azië, die enkele malen per week worden aangeleverd door Fresh Partners in Thailand, Maleisië en Indonesië.

Op zaterdag was er tevens een demonstratie van khun Pornchai die als Thaise top kok gespecialiseerd is in Fruit Carving. Er was uiteraard gelegenheid voor klanten om van diverse Aziatische fruitsoorten te proeven.

Vanuit Thailand was er de gelegenheid om de kennis te maken met o.a. de bekende Nam Dok Mai Mango, Dragonfruit etc. Indonesië presenteerde de rambutan en mangosteen en vanuit Maleisië de bekende Jackfruit.

Alle bezoekers ontvingen een flyer waarop vermeld de meest actuele producten uit de drie eerder gemelde landen.

Fresh Partners exporteert reeds 35 jaar haar verse groenten en fruit niet alleen naar Nederland maar naar alle Europese landen incl. Midden Oosten, Japan etc. Dagelijks worden producten aangevoerd vanuit de farms die onder controle staan van een speciaal Fresh Partner Asia team.

Processing en verpakking vindt plaats in een HACCP packing house volgens de Europese Voedselveiligheid voorschriften. Fresh Partners heeft haar eigen logistieke apparaat en zorgt dus ervoor dat het product vanuit de farm uiteindelijk terecht komt bij de importeurs in Europa.

Namens Fresh Partners Asia wordt vanuit het kantoor in Amsterdam de dagelijkse communicatie met de klanten in Europa verzorgd.

Fresh Partners Asia
p/a Maassluistraat 2
1062 GD Amsterdam
Tel: 020 244 1877
Mob: 06 53 64 09 02
[email protected] 
www.freshpartners.com  

Publicatiedatum: