Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bo Weevil breidt assortiment uit met nieuwe prints en kleuren

Tholen –  Bo Weevil breidt het assortiment uit met verschillende vernieuwde producten. “We hebben een nieuwe printcollectie van onze tassen, zoals make-up tasjes en strandtassen”, begint eigenaar Iris Komen. “Eerst waren de tassen alleen ecru, maar nu hebben we dus ook de mogelijkheid om ze met een overall print te bedrukken. Ontwerpster Hanneke Welvaart heeft deze prints voor ons ontworpen. Ook aan ons aanbod nettassen hebben we een aantal kleuren toegevoegd.”

Naast de uitbreiding van de tassencollectie heeft Bo Weevil nog veel meer productgroepen uitgebreid. “We hebben een extra kleur en extra maten toegevoegd aan onze badjassen-collectie. We kunnen voortaan onze handdoekencollectie in twee kleuren leveren: antraciet en ecru. Er komt ook nog een uitbreiding van de schorten voor de horeca. Dit zijn robuustere denimschorten.”

“Wij ontwerpen onze producten zelf. We laten ze produceren in Turkije en India. Zij hebben namelijk een goede kwaliteit bio-katoen en ‘make’. Door onze GOTS-certificering zijn we er ook van gegarandeerd dat de omstandigheden goed zijn.”

Bo Weevil bestaat sinds 1990 en Iris ziet de laatste jaren veel veranderen. “De interesse voor bio wordt steeds groter. Eerst bedienden we voornamelijk klanten in de bio-sector, maar sinds twee jaar zien we ook een toename in het aantal webshops, conceptstores en start-ups dat klant is bij ons. Het is een leuke ontwikkeling dat we nu een groter assortiment hebben. Door het toevoegen van de verschillende kleuren hebben we toch een groter bereik”, besluit Iris.

Het nieuwe assortiment zal getoond worden op de BioBeurs. Bo Weevil is te vinden op stand 173.

Voor meer informatie:

Iris Komen
Bo Weevil
De Liesbosch 8D
3439 LC Nieuwegein
030 2881521
[email protected]  
www.boweevil.nl