Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
23 en 24 januari 2019

Update BioBeurs Zwolle

Op 23 & 24 januari 2019 wordt de jaarlijkse Bio-beurs in Zwolle gehouden. Dit jaar zijn er weer een aantal ontwikkelingen. 

De Bio-beurs is al jaren een ontmoetingsplek voor professionals in de biologische sector. Zowel bezoekers als standhouders waarderen de vakbeurs vanwege het complete aanbod van bedrijven in combinatie met het sterke inhoudelijke programma.

De beursvloer is inmiddels voor circa 90% gevuld, maar er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Bekijk op de plattegrond welke plekken nog beschikbaar zijn en kijk op de exposantenlijst welke bedrijven al een stand geboekt hebben. Beide documenten worden regelmatig geüpdatet.

Sinds 2018 is de Bio-beurs versterkt en verbreed met een nieuw segment: Pureness. Het accent ligt op in natuurlijke lifestyleproducten. Pureness heeft daarbij een eigen look en feel, die helemaal past bij de specifieke wensen van bedrijven en bezoekers die actief zijn in deze groeiende sector. Pureness maakt de Bio-beurs daarom nog interessanter voor zowel bekende als nieuwe bezoekers.

Sinds 2018 heeft mechanisatie zijn eigen plek op de Bio-beurs: de BioMechaTech. Dit jaar is de BioMechaTech dé binnenkomer op de Bio-beurs. Het is daardoor de plek waar boeren en bedrijven elkaar tegenkomen en ontmoeten. Speciaal voor de 4.000 boeren en tuinders zullen mechanisatiebedrijven zich hier van hun beste kant tonen. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar. 

Tijdens de Bio-beurs zijn er 75 workshops, waarin een groot aantal trends aan bod komen. Dit jaar is er veel aandacht voor de thema’s klimaat, geld en grond, starten in biologisch, een gezonde leefstijl en de relatie tussen boer en consument. De eerste workshops staan inmiddels op de website. Er komt voortdurend nieuwe informatie bij. 

Inmiddels is het mogelijk om toegangsbewijzen (voor 1 of 2 dagen), relatiekaarten en/of parkeerkaarten voor de Bio-beurs te bestellen. Met een toegangsbewijs voor de Bio-beurs heeft u ook toegang tot Pureness en de BioMechaTech. Koop hier uw ticket(s).

Publicatiedatum: