Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Slimme verkoopautomaten zorgen voor nieuwe trend in de retail

De ontwikkeling van de binnenlandse AGF-sector werd lang tegengehouden door factoren als hoge marketingkosten, hoge logistieke kosten en veel productverlies. Als gevolg daarvan is de ontwikkeling van E-commerce en online afzet van AGF producten ook achtergebleven. Nu verschijnen er verkoopautomaten die de problemen lijken op te lossen. Ze nemen weinig ruimte in en er is geen personeel voor nodig.

Guan Weijun van Beijing 91biane Technology: “Vergeleken met traditionele displays hebben onze automaten het voordeel dat ze ruimte en personeelskosten besparen. Ze zijn ook echt betaalbaar. Het  Smart Retail Cabinet kan op de grond gezet worden, is 24 uur per dag open, aankopen zijn gemakkelijk en snel en ze beschikken over een gekoeld compartiment. Onze automaten maken het mogelijk om kleine verpakkingen te verkopen, waardoor er minder afval is."

“De meeste producten komen van onze bio-bedrijven in Beijing en Shanghai en de rest komt van onze streng geïnspecteerde bio-gecertificeerde bedrijven. Om de versheid van onze producten te garanderen, worden ze dagelijks vervangen."

"We weten allemaal dat vers AGF gevoelig voor bewaartemperatuur is. De temperatuur bepaalt de versheid van het product. Om aan de verschillende eisen tegemoet te komen, kunnen de automaten per stuk op verschillende temperaturen, die tussen de 5-16 graden liggen, ingesteld worden. Momenteel zijn we bezig met het ontwikkelen van een vrieskast die tot -25 graden kan ingesteld worden."

"Volgens onze onderzoeken zijn werkende jonge mensen de beoogde klanten. Daarna komen mensen tussen de 50 en 70. De kastjes bieden kant-en-klare producten. De meeste klanten kopen voor een paar dagen hun spullen in. Mensen hebben tijd nodig om te veranderen. De kwaliteit van AGF is gerelateerd aan gezondheid. We willen onze best doen om consumenten te voorzien van de verste AGF en hun gezondheid garanderen."

"We zijn een technologisch bedrijf dat zich richt op R&D (onderzoek en ontwikkeling), productie en afzet. We zijn gespecialiseerd in AGF apparaten. We hebben, sinds de automaten vanaf mei 2018 op de markt zijn, voor onze producten veel complimenten uit de sector en van consumenten gekregen. Vooral kantoorpersoneel is enthousiast."

“Op dit moment zijn de automaten te vinden in Beijing, Shanghai, Hangzhou en Suzhou. De volgende stap is de zoektocht naar steden met een betere economie in Oost- en Noord-China. We zoeken retailers met verse en kant-en-klare producten."

Contact: Mr. Guan
Bedrijfsnaam: Beijing 91biane Technology Co., Ltd.+86 153 1822 6888
[email protected] 
www.91biane.com    

Publicatiedatum: