Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio4Pack heeft alle ruimte om verder te groeien in Nordhorn

Met de verhuizing naar een nieuw onderkomen in Nordhorn (D) heeft Bio4Pack nu alle ruimte om verder te groeien en daarmee de vraag naar composteerbare en duurzame verpakkingen bij te houden. En omdat de onderneming nu beschikt over een groot magazijn in plaats van drie decentrale opslagplaatsen, kan er sneller en efficiënter op de wensen van de klanten worden ingespeeld.

“Het is een droom die werkelijkheid is geworden. Toen we, nu bijna 10 jaar geleden, begonnen met Bio4Pack zaten we vol met plannen en ideeën. Natuurlijk hoopten we dat onze producten een substantiële bijdrage zouden gaan leveren aan een duurzame wereld, maar dat het zo hard zou gaan, hadden we niet verwacht” aldus een trotse Patrick Gerritsen, directeur van Bio4Pack. “Natuurlijk gaan we nu niet op onze lauweren rusten. Er is nog veel werk te verzetten om de maatschappij duurzaam en circulair te maken. We willen daar graag ons steentje aan bijdragen en zullen ons blijven inspannen om nieuwe duurzame verpakkingstoepassingen te ontwikkelen en op de markt te brengen. We hebben nu de ruimte om onze ambities waar te maken."

Voor meer informatie: 

Bio4Pack 
p.gerritsen@bio4pack.com 
www.bio4pack.com  

Publicatiedatum: