Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bioweb introduceert maaltijdtas

Tholen – Bioweb – een Friese biologische websupermarkt – biedt alles aan wat een supermarkt ook heeft. “Klanten kunnen bij ons alles vinden wat ze in een supermarkt kunnen vinden”, vertelt Jan Pieter. “We werken zoveel mogelijk met lokale producten uit Friesland. Daarnaast verbouwen we ook zelf groenten. En de rest verkrijgen we via de groothandel. Naast deze spullen leveren we bijvoorbeeld ook dranken en schoonmaakmiddelen.”

Van streekbox naar maaltijdtas  
2 jaar geleden begon Bioweb met de streekbox. “Djurre, een streekchef in Friesland, kwam met het idee. Hij werkt recepten uit en wij verzorgen de ingrediënten. Maar we merkten dat er veel verpakkingsmateriaal verspild wordt zo. Daarnaast is het ook erg bewerkelijk. We konden ook niet de gewenste aantallen bereiken.”

“Nu hebben we een gepast alternatief bedacht: de maaltijdtas. Hierin zitten de basisingrediënten voor één maaltijd, zoals snert en spaghetti. Iedere week is het een wisselend aanbod. Daar zijn we sinds deze week mee begonnen. Er zijn er al aardig wat besteld, we zijn benieuwd naar de reacties van mensen.” Naast deze maaltijdtassen biedt Bioweb ook groenten- en fruittassen. “Daar zijn we deze zomer mee begonnen. In deze tassen variëren we wekelijks met soorten groenten en fruit.”

Voor meer informatie:

Bioweb
Slinkewei 8
8711hc Workum
06 51 989889
[email protected]  
www.bioweb.nl