Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Dag van NIKS bij Odin

Op 24 november 2018, de dag na Black Friday en de zaterdag voor Cyber Monday, roept Greenpeace uit tot de Dag van NIKS. De proclamatie hiervan vindt plaats bij de Odin winkel aan de Czaar Peterstraat in Amsterdam. "Op de Dag van NIKS koopt Nederland geen onnodige spullen. Deze dag is het antwoord op ons eigen consumeergedrag en de gevolgen hiervan voor de planeet. Een fris tegengeluid tussen al dat koopgeweld", aldus Greenpeace.

"Biologische foodcoop Odin staat voor een wereld waarin we minder onnodige spullen hebben en vooral producten kopen met échte waarde. Zoals levensmiddelen die goed zijn voor mensen en voor de planeet. Odin kiest voor 100% biologische en biodynamische groenten en fruit, voor vlees van dieren die met respect zijn behandeld en voor producten die zijn bereid zonder genetische manipulatie." 

Daarom steunt Odin Greenpeace niet alleen op De Dag van NIKS, maar ook door in haar 23 winkels en online shop NIKS te verkopen. NIKS is een doosje van karton dat €20, €30 of €55 kost en waar niks in zit. Door NIKS te kopen en aan iemand te geven, geef je geen onnodige spullen, maar iets van echte waarde, namelijk een donatie aan Greenpeace.

De presentatie van de Dag van NIKS vindt plaats bij de biologische supermarkt van Odin aan de Czaar Peterstraat 2C in Amsterdam. Van 10:00 tot 13:00 uur kun je meedoen met het NIKS-evenement met als sprekers de directies van Greenpeace en Odin. Om 11:00 uur wordt de Dag van NIKS onthuld.

Voor meer informatie:

Odin
De Panoven 1
4191 GV Geldermalsen
+31 (0) 345 588 218
[email protected] 
www.odin.nl 

Publicatiedatum: