Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Pieter Jansen, BestPartner:

“Wij zijn altijd op zoek naar innovatieve producten”

Tholen – BestPartner uit Waalwijk blaast dit jaar vijftien kaarsjes uit. “Vijftien jaar geleden waren we een van de eerste die glutenvrije producten aanbood aan supermarkten”, vertelt Pieter Jansen, key accountmanager bij BestPartner. “Toen was dat aanbod nog niet groot en het aanbod bijzondere voeding nam toen ook langzaam toe.” BestPartner zorgt voor de distributie van verschillende merken in Europa. Zij verzorgen onder andere de marketing, distributie en afzet. “Wij zijn eigenlijk een verlengstuk van bedrijven in de wereld.”

“Wij zijn een belangrijke speler op het gebied van bijzondere voeding en biologische voeding heeft daarbinnen een belangrijke rol gekregen. Glutenvrije producten blijven wel onze corebusiness. Wij bieden twee merken aan met biologische producten.”

Sam Mills en Vitabella
“Sam Mills is een pastabedrijf dat aan 52 landen levert wereldwijd. Zij produceren glutenvrije pasta en deze bestaat ook in een biologische variant. De glutenvrije bio pasta’s zijn gemaakt van 85% maïs en 15% rijst.”

“Vitabella produceert onder andere ontbijtgranen, paneermeel en couscous. Het aanbod is biologisch en glutenvrij, maar sommige producten zijn ook vegan, lactosevrij en sojavrij.” Deze twee merken neemt BestPartner mee naar de BioBeurs, maar er is ook nog een derde merk. Pieter: “Aquavia is een natuurlijk alkalisch water met een PH waarde van 9,4. Een van de hoogste PH waardes voor water in de wereld. Dat is onder andere goed voor het transporteren van voedingstoffen naar cellen en draagt bij aan een verbeterde stofwisseling”

Interesse toegenomen
“Wij zien dat de interesse naar bijzondere voeding enorm is toegenomen. Eerst werd het vooral geconsumeerd door mensen die het nodig hadden vanwege een allergie, maar nu ook steeds meer door mensen die bewust met voeding bezig zijn. Er zijn nu ook steeds meer spelers, waardoor het aanbod is toegenomen”, aldus Pieter.

“Op de BioBeurs zullen wij ons aanbod tonen en ons veel richten op speciaalzaken. Wij geloven namelijk in de belangrijke rol van de speciaalzaak. Zij kunnen klanten goed adviseren en het aanbod producten is daar ook groot. In de toekomst willen we ons aanbod nog graag uitbreiden, zodra er interessante producten naar voren komen. Wij zijn altijd op zoek naar innovatieve producten die nog niemand heeft”, besluit Pieter.

BestPartner is op de BioBeurs te vinden op standnummer 184. 

Voor meer informatie:

Pieter Jansen   
BestPartner
Duikerweg 5D
5145 NV Waalwijk
0416 650739
[email protected]  
www.bestpartnerfood.eu