Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VS: Nieuw programma voor biologische pompoenen in Arizona

Het in Arizona gevestigde Sykes Company is in samenwerking met telers in Mexico een nieuw programma begonnen voor biologische pompoenen. Onder het merk Palo Alto Organics worden onder meer butternut-pompoenen en pompoenspaghetti op de markt gebracht.

"Onze biologische pompoenen zullen beschikbaar zijn in alle standaardmaten. De kwaliteit ziet er erg goed uit. We zijn er trots op dat we hebben kunnen diversificeren binnen deze categorie, die goed aansluit bij de wensen van de consument," aldus Lesley Sykes van Sykes Company.

Sykes Company is van plan om het biologische aanbod in de lente verder uit te breiden. Eerder werd bekend gemaakt dat het bedrijf Lesley Sykes had aangenomen als onderdirecteur. Sykes was eerder werkzaam bij SCS Global Services en Red Tomato en heeft meer dan 10 jaar ervaring in de AGF-sector. Ze heeft zich daarbij vooral gericht op strategieën voor duurzaamheid en de differentiëring van producten.

"We hebben in de afgelopen 35 jaar samen met onze teeltpartners uitvoerig geïnvesteerd in het Palo Alto-merk. Uitbreiden met biologische teelt is een van de vele manieren waarop we onze verantwoorde teeltmethodes kunnen demonstreren," aldus eigenaar en directeur Bill Sykes.

Sykes Company specialiseert zich in watermeloenen en pompoenen. Het bedrijf exporteert al sinds 1978 AGF uit de Nogales-regio.

Voor meer informatie:
Lesley Sykes
The Sykes Company
+1 (520) 313-9506
[email protected]
www.thesykesco.com

Publicatiedatum: