Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Charly’s All is Fair wint Smart Sustainable Sisley Award

Op 8 november organiseerde Marie Claire Nederland de uitreiking van de Smart Sustainable Sisley Award 2018, voorafgegaan door een Masterclass van Lisa Goes Vegan. 

Wegens groot succes werd dit jaar wederom de Smart Sustainable Sisley Award uitgereikt aan een duurzame ondernemer. De vijf genomineerden zijn stuk voor stuk gedreven vrouwen die op een slimme en fantastische manier bijdragen aan een betere wereld. 

De winnaar dit jaar is ​Charlotte Zum Vörde Sive Vörding (29)​, founder van Charly’s All Is Fair. Zij maakt plantaardige, biologische Charly's. "Vier jaar geleden ben ik begonnen met het maken van volledig plantaardige, biologische kaasjes, oftewel ‘Charly’s’. Ik maak onder
andere ‘Rockvoort’, ‘Cheddâh’ en ‘Geheit’, allemaal zonder zuivel. Ze zijn lekker èn ze dragen bij aan een betere wereld voor mens, dier en milieu."


Een prachtige erkenning voor Charlotte en haar onderneming. Dit zal ook zeker weer nieuwe deuren openen, nu plantaardige producten en duurzame bedrijven op deze manier een podium krijgen. 
De kazen zijn onder andere te verkrijgen bij Ekoplaza, dat de Cheddâh, Boerse'zin en Parm á Zaan in het assortiment heeft. Binnenkort zal ook de landelijke horeca het plezier hebben om de Charly's op de kaart te kunnen zetten, dankzij een samenwerking met Bidfood. Alle smaken zijn vrij van gluten, lactose, soja, suiker en dierlijke producten.

Meer informatie: ​www.charlysallisfair.nl  

Foto's van Marie Claire / Lizet Sleutelberg en Saskia Rietveld

Publicatiedatum: