Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe vooruitzichten voor de knoflookmarkt

Ligne Directe Production ligt in de gouden driehoek voor Franse knoflook: Beaumont de Lomagne met witte knoflook,  Cadours met paarse knoflook en de roze knoflook van Lautrec Label Rouge. Florence Cabalou: "Wij zijn gespecialiseerd in knoflookhandel en -verpakking en hebben een nieuwe lijn ontwikkeld: AULX'ITANIE ." Florence legt uit dat Europese markten momenteel zoeken naar nieuwe, biologische trends.

Het succes van bio-knoflook

"Bio-knoflook blijft groeien. Leclerc opende b.v. z'n eerste bio-winkel vorige week." Ligne Directe Production biedt een hele lijn aan. "Naast bio-knoflook en uien hebben we verschillende verpakkingen, van basic tot medium tot premium. We gaan starten met onze eigen bio-knoflookteelt."

Tijdens het seizoen verkoopt het bedrijf Franse knoflook. "In de lente starten we met verse knoflook. Droge knoflook start in juni of juli met paarse en een beetje witte en roze knoflook. We hebben Franse producten tot het einde van het jaar, daarna importeren we."

Over Direct Line Production
Ligne Directe Production is een importeur, exporteur en verpakker van biologische en conventionele producten. Hun voornaamste product is knoflook. Daarnaast verkopen ze uien, sjalotten, groenten en gedroogd fruit."

"We werken met groothandels en Franse en Europese supermarkten. Ons verpakkingsstation maakt het mogelijk om op maat te leveren wat labels en gewicht betreft."

Voor meer informatie : 

Production Line
82500 Beaumont de Lomagne
+33 (0) 7 71 44 14 72
[email protected]  
www.ldproduction.com 

Publicatiedatum: